, ,

3 tips til at kickstarte efteråret

tips til at kickstarte efteråret

For mange er slutningen af ​​sommerferien det sande nytår. En mulighed for en frisk start, hvor batterierne er blevet opladet af de varme sommeraftener. Nu er du veludhvilet, og du går et intenst efterår i møde, med både “Black Friday” og juleferien i horisonten.

De første par uger tilbage på kontoret, på værkstedet eller i butikken, kan du måske føle dig lidt ligesom Bambi på glat is, og derfor er det vigtigt at være godt forberedt på det begyndende efterår. Derfor er der her tre hurtige tips, der kan hjælpe dig med at kickstarte efteråret ordentligt i gang.

Hvad siger kunderne?

Vidste du, at mere end 6 ud af 10 små og mellemstore virksomheder ikke reagerer på kundeanmeldelser online? Disse virksomheder misser ikke kun muligheden for at rette op på negative kundeoplevelser, men tillader også kritikken at stå tilbage ukommenteret for omverdenen til at se. Din kundekontakt stopper ikke kun fordi jobbet er gennemført eller transaktionen er afsluttet. Det er måske her, at det vigtigste arbejde begynder; at pleje dit omdømme. Har du en Facebook-side? Bed dine kunder om at skrive en anmeldelse og svar dem, så de føler sig værdsat og hørt – uanset om de er tilfredse eller utilfredse. En åben kommunikation med dine kunder vil betale sig over tid.

Lukket eller åben?

At være selvstændig kan nogle gange betyde, at du skal lukke tidligt eller åbne senere. Måske er du syg og er lukket torsdag og fredag? Det vigtigste er, at dine kunder får kendskab til ændringer i dine tider. Opdater dine oplysninger på virksomhedens Instagram-konto eller skriv et indlæg på Facebook. Eller bedre endnu, opdater dine virksomhedsoplysninger på internettet vigtigste sider fra ét sted med NetTjek. Mangelfulde og forkerte virksomhedsoplysninger har vist sig at være en af de største grunde til, at kunderne mister tillid til en virksomhed.

Udnyt mulighederne!

Vidste du, at 7 ud af 10 søgninger på Krak fører til kontakt? Derfor er det vigtigt, at din virksomhedsprofil fremstår så skarp som muligt, så det er dig som kunderne kontakter først. udnytter du alle fordelene ved din annoncering på Krak? Vi har samlet de 7 vigtigste tips, der får din profilside på Krak til at skille sig ud i mængden.

Hos Eniro kan vi også hjælpe dig med at få dit budskab ud til kunderne på verdens største søgemaskine. Se mere her, hvis du er nysgerrig efter vores tilbud på Google-annoncering

Og hvis du gerne vil holde fast i feriefølelsen. Så husk, at jo mere du forbereder din virksomheds digitale tilstedeværelse, jo lettere bliver det for dig at lukke tilfreds ned efter en lang arbejdsdag.